Google+

Ansøgning Eksempel 1 – Uopfordret ansøgning

Ansøgning Eksempel 1 – Uopfordret ansøgning

Jens JensenAnsøgning eksempel - Jens Jensen
Jensvej 10
8000 Jensby

Tlf.: 09 09 09 09
E-mail: jensjensen@hotmail.com

9. november 2010

Uopfordret ansøgning

Jeg er en ung fyr, der er i gang med min uddannelse til cand. scient. pol., hvor jeg lige nu er i gang med min eksamen for dette semester, som forventes afsluttet sidst i februar 2011. Jeg allerede nu søger et fuldtidsjob eller deltidsjob, hvor jeg kan begynde at bruge mine opnåede kompetencer, der vil give mig erfaringer til at opbygge min videre karriere på bedst mulig måde.

Som person er jeg ansvarsbevidst, og tør tage imod udfordringer. Jeg er målrettet, arbejder selvstændig og jeg yder altid mit bedste. Jeg er samtidigt også god til at samarbejde med andre mennesker for at kunne opnå optimale resultater i virksomhedens interesse.

Mine faglige kompetencer dækker blandt andet over  følgende: Er god til Excel og er fortrolig med Access og Word. Desuden har jeg gennem mine erhvervserfaringer og andre livserfaringer gode kommunikationsevner, som jeg mener, vil være til stor hjælp til arbejde, der har at gøre med eksempelvis salg og kundekontakt.

Hvis I ansætter mig, vil I få en medarbejder, der er god til IT-informationssøgning, marketing, kommunikation og er god til at opnå meget gode salgsresultater. Herudover er jeg altid villig og interesseret i at sætte mig i ind i nye problemstillinger og nye emner. Min store fleksibilitet i både at arbejde selvstændigt og i et team gør, at arbejdet udføres mere effektivt. Jeg vil gerne opnå erfaringer, som kan være mig til hjælp i min fremtidige karriere.

Det kan desuden tilføjes, at jeg er en åben, smilende og selvsikker person, der fungerer godt i en gruppe og gør meget for at holde humøret oppe hos mine gruppemedlemmer, hvilket skaber en god stemning.

Jeg har mange erfaringer som sælger og har opnået mange gode resultater. Blandt mine erhvervserfaringer kan jeg blandt andet nævne min seneste stilling som deltidssælger hos virksomheden XXXX hvor jeg i perioden jeg var ansat flere gange blev udnævnt til den bedste sælger i Danmark. Udover salg, fik jeg også erfaringer med kundebetjening og med at løse kundernes individuelle problemer.

Jeg håber at min ansøgning har vakt jeres interesse og at jeg kommer i betragtning til en stilling.

Mit CV er vedlagt som bilag.

Med venlig hilsen

Jens Jensen

Klik her for at se flere eksempler på jobansøgninger

Ingen kommentarer

Du kan skrive den første kommentar!

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Følg mig på Google+