Google+

Ansøgning eksempel 2 – Direktionsassistent

Ansøgning eksempel 2 – Direktionsassistent

Elektrikeren A/SAnsøgning eksempel - Jens Jensen
Strømvej 10
7000 Horsens

9. november 2010

Ansøgning som Direktionsassistent hos Elektrikeren A/S

Jeg søger hermed stillingen som direktionsassistent, som I har slået op på Jobindex.dk, da jeg mener, at jeg er den rette person til jobbet.

I mit erhvervsliv har jeg besiddet stillinger med hovedvægt på koordinering, struktur samt servicering af kunder inden for den finansielle branche. Ligeledes har alle funktioner været med afsæt i administrativ back-up til kollegaer på tværs af organisationen.

Jeg har endvidere haft en bred kontaktflade internt som eksternt og kontakt til mange forskellige virksomheder og personer på forskellige organisatoriske niveauer.

Andre vil betegne mig som en meget stærk koordinator, der arbejder loyal, struktureret og ansvarsbevidst, og som er god til at bevare overblikket, prioritere opgaver og overholde stramme deadlines. Dette uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Jeg er en arbejdsom, udadvendt mand med et godt smil på læben, og jeg arbejder bedst i et professionelt og uhøjtideligt miljø, hvor man respekterer, vægter og bruger hinandens kompetencer. Jeg kan til gengæld tilbyde et stort engagement, vedholdenhed og et umætteligt drive for at løse opgaverne og følge dem til dørs.

Hvis I kan bruge mine kompetencer, kan jeg starte allerede til januar, da jeg valgte at sige mit tidligere job op med udgangen af november grundet samarbejdsvanskeligheder med min tidligere arbejdsgiver.

Jeg synes, jeg har rigtig meget at byde på, og jeg vil glæde mig til at høre fra jer.

Med venlig hilsen

Jens Jensen
Jensvej 10
8000 Jensby

CV vedlagt

Klik her for at se flere eksempler på jobansøgninger

En kommentar

  • Gode eksempler

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Følg mig på Google+