Google+

Ansøgning eksempel 4 – Salgsassistent

Ansøgning eksempel 4 – Salgsassistent

Jens JensenAnsøgning eksempel - Jens Jensen
Jensvej 10
8000 Jensby
Tlf.: 09 09 09 09
E-mail: jensjensen@jensmail.com

Uopfordret ansøgning til en stilling som salgsassistent

Jeg er en ung mand på 18 år, der i øjeblikket studerer HG på XXXX, og er i gang med mit andet år på studiet. Det vil sige, at jeg bliver student til sommer. Derfor er jeg nu på udkig efter en stilling som salgsassistent og tillader mig derfor at kontakte jer.

Da jeg har set, at I ofte søger salgsassistenter, sender jeg jer hermed en uopfordret ansøgning som salgsassistent. Jeg interesserer mig meget for salg og service, og har tidligere arbejdet telefonsalg i en større virksomhed. Det motiverer mig meget, når jeg kan gøre dagen lettere for vores kunder og yde en god service. Derigennem kan jeg skabe et tilfredsstillende salg.

Som person er jeg ansvarsbevidst og fleksibel og holder af stabilitet og punktlighed. Jeg har været meget glad for mit arbejde, men søger nu nye udfordringer og ser en stilling som salgsassistent som mit naturlige næste valg. Jeg kan tilbyde jer en ung fyr, som er stabil, vedholdende og loyal og derfor passer perfekt ind i jeres virksomheds profil.

Derudover er jeg energisk, frisk og glad, er åben, kreativ og elsker og lære nye mennesker at kende. Jeg er ærlig altid positiv og har humoristisk sans.

Jeg håber, at denne ansøgning har vækket jeres interesse og håber at jeg kan komme i betragtning til interessante stillinger i jeres virksomhed. Jeg er meget interesseret i at få lov at uddybe mine kompetencer under en eventuel samtale.

Med Venlig Hilsen
Jens Jensen

Se flere eksempler på jobansøgninger her.

Ingen kommentarer

Du kan skrive den første kommentar!

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Følg mig på Google+