Google+

Ledige flexjob

Ledige flexjob

Hvis du er i en situation, hvor din funktionsevne er nedsat, så vil du højst sandsynligt have stiftet bekendtskab med ordet flexjob. I ganske korte træk er et flexjob kendetegnet ved, at der er tale om en fuldtidsstilling med skånehensyn.

Hvis du er blevet godkendt, men endnu ikke har fået et job, så er du højst sandsynligt i gang med at se efter ledige flexjob. Dette er til tider op ad bakke, da det desværre ikke er mange virksomheder, der ansætter medarbejdere i flexordninger og derfor er der et begrænset udvalg af ledige stillinger. Her får du nogle gode råd til, hvordan du finder ledige flexjob.

Find ledige flexjob gennem kommunen

Først og fremmest bør du naturligvis have et tæt samarbejde med din rådgiver ved kommunen.

Ledige flexjob

Hvordan finder man ledige flexjob og hvordan får man dem?

Vedkommende vil kunne hjælpe dig et stykke ad vejen og har eventuelt også nogle mulige virksomheder, som de kan kontakte, eller som du selv kan henvende dig til. Du skal ikke forvente, at kommunen uden videre kan hjælpe dig i arbejde, da der netop er begrænsede med stillinger, så det er ikke nok at lade kommunen gøre arbejdet. Det er vigtigt, at du selv trækker det tunge læs i arbejdet med at finde ledige stillinger. Ellers vil dine muligheder være begrænsede.

Lav en liste over relevante virksomheder

Når du er blevet godkendt, eller er i gang med at blive godkendt til et flexjob, så start med at lave en liste over relevante virksomheder, som kunne være potentielle til at ansætte dig i et flexjob. Dette kan være virksomheder af en hvis størrelse, som kan rumme en medarbejder i et flexjob. Det kan også være virksomheder, som tidligere har haft medarbejdere ansat i flexjob, eller som måske har det på nuværende tidspunkt. Det betyder, at de er åbne overfor ordningen og dermed også sandsynligvis vil være lydhøre overfor eventuelle muligheder.

Brug dit netværk til at finde ledige flexjob

Udover at lave en liste over relevante virksomheder, så begynd at aktiver dit netværk. Spørg venner og bekendte, om de kender virksomheder, som kunne være relevante og sørg for at få kontakt oplysninger på de personer, som du kan kontakte for at forhøre dig om mulighederne for ledige flexjob. Her gælder det om at være kreativ og ikke kun benytte det umiddelbare netværk. Tænk hele dit netværk igennem og find relevante kontakter.

Lav eksempler på ansøgninger og CV

Begynd at udforme eksempler på ansøgninger og CV. Det vil ikke være godt at sende den samme ansøgning til flere forskellige virksomheder, da ansøgningen gerne skal være så præcis, målrettet og specifik, som det kan lade sig gøre på den respektive virksomhed og derfor giver det et dårligt indtryk at sende en standardansøgning. Sørg derfor for at have nogle eksempler på ansøgninger og CV klar, så du er klar til at lave den endelige ansøgning, når du vil søge ledige flexjob i en given virksomhed. Her finder du gode råd til at skrive en god ansøgning.

Det vigtigste er handling

Det er ikke nok bare at lave lister over relevante virksomheder og kontaktoplysninger på relevante kontaktpersoner. Det allervigtigste er nemlig at handle og gøre noget ved sagen. Det løser ikke sig selv og du kommer med al sandsynlighed ikke i et flexjob uden at handle og gøre et stykke arbejde for det. Det hjælper at tage kontakt til virksomhederne. Hvis ikke de har muligheder lige nu, så sørg for, at skabe en kontakt, så du senere kan komme i kontakt med virksomheden igen, hvis det skulle blive relevant.

Find ledige flexjob

Et af de steder, hvor du kan finde ledige flexjob, er på jobnet.dk. Her vil du via menuen kunne finde stillinger, som er relevante i forhold til flexjob. Jo mere målrettet og bevidst du er om dine muligheder, evner og ønsker, jo lettere vil det være at skabe en relevant kontakt, som kan være med til at skabe en stilling til dig.

Ledige flexjob hænger ikke på træerne og derfor gælder det om at benytte alle de muligheder, som du overhovedet kan komme i tanke om. Dermed skaber du de bedste chancer for at få en stilling indenfor en overskuelig fremtid.

Ingen kommentarer

Du kan skrive den første kommentar!

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Følg mig på Google+