Google+

Gode eksempler på jobsøgendes hjemmesider

Gode eksempler på jobsøgendes hjemmesider

Når man er jobsøgende, er det en rigtig god idé at finde inspiration fra forskellige kilder og derigennem danne sig et indtryk af, hvad der virker og hvad du selv har lyst til at gøre for at gøre dig bemærket overfor en eventuel kommende arbejdsgiver. En metode til at reklamere mere for sig selv er at lave en hjemmeside, som jeg tidligere har skrevet om.

En anden rigtig god ting at gøre som jobsøgende er at benytte LinkedIn meget flittigt. Det er herigennem mange får jobs og flere og flere arbejdsgivere benytter LinkedIn meget aktivt, når de skal finde nye medarbejdere til deres virksomheder. Derfor gælder det desuden om at have en opdateret profil, der så godt som overhovedet muligt beskriver, hvad du kan og hvilke kompetencer du besidder. Jo lettere er det for eventuelt interesserede arbejdsgivere at afgøre, om du er interessant for dem eller ej. Via LinkedIn er der derudover mulighed for at tilmelde sig forskellige grupper, hvor du kan få masser af inspiration som jobsøgende. Der bliver ofte delt masser af god viden og desuden er det en rigtig god måde at netværke med andre jobsøgende i samme situation.

Jobsøgendes hjemmesider

Besøg andre jobsøgendes hjemmesider og bliv inspireret til din egen hjemmeside

En af disse grupper er Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes og her bliver der løbende delt eksempler på, hvordan andre jobsøgende har valgt at lave deres hjemmesider og derved gøre opmærksom på sig selv og deres kompetencer. Heldigvis er der rigtig mange, som er villige til at dele deres hjemmesider og dette tjener 2 formål, nemlig at andre kan, hvordan nogle jobsøgende har opbygget deres hjemmesider og derigennem finde inspiration, mens de der deler deres hjemmesider samtidigt får yderligere eksponering og dermed større muligheder for at finde jobs.

Hvis du selv er jobsøgende og har en hjemmeside, så del den gerne i kommentarerne nedenfor.

Ingen kommentarer

Du kan skrive den første kommentar!

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Følg mig på Google+