Google+

Jobcenter.dk

Jobcenter.dk

En søgning, der ofte bliver gentaget i søgemaskinerne er “Jobcenter.dk”. Og ved første øjekast ser søgningen jo ganske fornuftig ud, men der er blot den hage ved det, at der ikke er en decideret hjemmeside, der hedder jobcenter.dk. Hvad der derimod er, er en viderestilling til arbejdsformidlingen hjemmeside på jobnet.dk, som jeg tidligere har skrevet om. Og som tidligere beskrevet, så kan Jobnet.dk være et rigtig godt sted at starte, hvis du lige er blevet ledig og er lidt på bar bund i forhold til, hvad du nu skal gøre.

Men søgningen viser nu alligevel meget godt noget af det helt centrale i jobsøgningsprocessen. Den viser nemlig, at vi som mennesker har en tendens til at hænge fast i traditionerne og gøre tingene på samme måde, som vi altid har gjort det. Søgningen Jobcenter.dk bliver med sikkerhed foretaget af personer, som tidligere har været tilknyttet jobformidlingen, da hjemmesiden hed Jobcenter.dk og som nu fortsætter med at søge på samme måde, som de altid har gjort. De bruger måske ikke den fornødne tid på at sætte sig ind i, hvad der sker af nye ting på jobmarkedet og dette er synd og skam, da de i mange tilfælde mister en del vigtige informationer og desuden går glip af mange gode muligheder.

Jobcenter.dk

Hvad er Jobcenter.dk og hvorfor bliver det søgt så ofte?

Husk at tænke ud af boksen

Så hvis du er en af dem, som har fundet denne side ved at søge på Jobcenter.dk, så må læringen være, at du hænger fast i gamle vaner om, hvordan du søger jobs. Hvis du skal skille dig og få større chancer for at komme i betragtning til spændende stillinger, så er det vigtigt, at du gør noget andet, end alle de andre kandidater og at du tænker lidt ud af boksen.

Undersøg markedet for jobsøgning, hvad de seneste tendenser peger i retning af, hvordan man skriver en god ansøgning, hvad et CV skal indeholde og mange andre ting. Der findes masser af ressourcer som denne hjemmeside omkring eksempler på ansøgninger, hvor du kan få meget mere at vide om jobsøgning og sørg for at bruge dem – de er til for at hjælpe dig. Også selvom du ledte efter Jobcenter.dk.

Ingen kommentarer

Du kan skrive den første kommentar!

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Følg mig på Google+