Google+

Jobsøgning i en krisetid

Jobsøgning i en krisetid

Krisen buldrer derudad, og i perioder ser det mere og mere sort ud, men den seneste tid har vist forbedringer på flere områder. Og derfor er der flere og flere, som begynder at spørge, om krisen er ved at være slut og om vi er klar til at fortsætte, hvor vi slap. Og om der dermed kommer mere gang i hjulene, så flere kan komme i arbejde og der igen kommer økonomisk stabilitet og tryghed

Indtil videre er der endnu ikke klare meldinger omkring det og der er ikke entydige signaler, der peger på, om krisen er slut, eller om den vil vare i flere år frem. Meget baserer sig lige nu på holdninger og kvalificerede gæt og det vil sikkert tage et godt stykke tid, før man med sikkerhed kan række armene i vejret og erklære, at krisen endelig er slut. Og før man igen for alvor kan få gang i de mange jobansøgninger.

En af dem, der gerne ytrer sig om, hvordan fremtiden kommer til at se ud, hvad angår finanskrisen og jobmarkedet er iværksætteren Martin Thorbog. Han mener, at det aldrig vil blive helt det samme, som før krisen startede. Se hans interessante tanker her og hør hvorfor krisen måske ikke er helt slut alligevel.

Hvad er din holdning og hvad tror du, der kommer til at ske?

Ingen kommentarer

Du kan skrive den første kommentar!

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Følg mig på Google+