Google+

Brug Twitter til at finde dit næste job

Brug Twitter til at finde dit næste job

Brugen af sociale medier på nettet bliver mere og mere vigtig. Ikke kun, når det angår markedsføring af virksomheder, men også når det gælder om at markedsføre sig selv og lave personlig branding – Og det vil med andre ord sige, når man skal søge job. De sociale medier er en fantastisk måde at præsentere sig selv og samtidigt en enormt god måde at illustrere for omverden, hvad det er man kan.

Når du ønsker at søge nyt job er de sociale medier med andre ord et oplagt valg, hvis du ønsker at komme ud til mange modtagere og hvis du ønsker at finde muligheder, som du måske ikke ellers ville have fundet ved at benytte traditionelle medier, som eksempelvis jobdatabaser, jobportaler eller lignende. De fleste kender allerede til Facebook og langt de fleste har også en profil der. Måske har du selv brugt det og Facebook er da også helt klart en god mulighed for at sende et budskab om, at du er jobsøgende. Men har du benyttet Twitter til at søge job?

Twitter – et socialt medie

Twitter er et socialt medie i stil med Facebook, men i modsætning til Facebook, som er koncentreret om billeder, spil og meget andet, så er Twitter udelukkende koncentreret om de små, korte

Twitter

Kan Twitter bruges til jobsøgning? Se her, hvad du bør gøre, hvis du søger job via sociale medier.

beskeder eller tweets, som de kaldes på dette sociale medie. På Twitter gælder det ligeledes om at få followers, som læser dine beskeder. Disse followers har så muligheden for at læse dine beskeder, svare dem og samtidigt retweete dem, hvis de mener, at dit budskab er så interessant, at der er andre, som kunne have glæde af at læse det.

På Twitter kan du med andre ord jævnligt sende budskaber om, at du er jobsøgende og at du gerne vil i kontakt med eventuelle interesserede arbejdsgivere. Hvis du har en hjemmeside om dig selv eller med noget af det, du har lavet, så har du samtidigt muligheden for at linke til denne hjemmeside, så interesserede selv kan se, om det er relevant for deres virksomhed.

Som jobsøgende er de sociale medier helt klart kommet for at blive og de er en oplagt mulighed for at komme i kontakt med en lagt større målgruppe, end du eller ville være kommet i kontakt med. Og som supplement til LinkedIn og Facebook, kan du altså med andre ord benytte Twitter til jobsøgning.

Ingen kommentarer

Du kan skrive den første kommentar!

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Følg mig på Google+