Google+

Hvordan får man en pæn LinkedIn Adresse?

Hvordan får man en pæn LinkedIn Adresse?

Pæn LinkedIn adresse

Hvad skal du gøre for at få en pæn LinkedIn adresse?

Alt tæller, når man søger job, og eftersom LinkedIn bliver brugt mere og mere af virksomheder, headhuntere og rekrutteringsbureauer, så tæller det i høj grad, hvad man gør med sin LinkedIn profil.

En af mulighederne her er at ændre sin LinkedIn adresse til noget mere logisk og sigende, end den adresse, som man som standard får tildelt, når man opretter en ny profil. Denne adresse indeholder nemlig som udgangspunkt en hel masse tegn og tal og det betyder, at den for det første ikke er specielt pæn at se på og får det andet er svær at huske for andre.

Hvis du er i kontakt med potentielle arbejdsgivere, ville det jo være optimalt, at vedkommende eventuelt kunne finde din profil ved at indtaste www.linkedin.com/in/HansKlausen i stedet for en lang række intetsigende tegn og tal. På den måde vil du være lettere at finde, samtidigt med at du vil være lettere at huske. Det gælder med andre ord om at gøre det så let for potentielle arbejdsgivere, som overhovedet muligt.

At skifte adresse i LinkedIn er faktisk ret let og nedenfor finder du en punkt-for-punkt guide til, hvordan du gør.

  1. Login på din LinkedIn profil
  2. Vælg fanebladet “Profile” og derefter “Edit Profile”
  3. Nederst i din profiloversigt klikker du på Edit ud for “Public Profile”
  4. Find punktet “Your public profile URL” i højre side af skærmen og vælg “Customize your public profile URL”. Ud for dette finder du din nuværende adresse.
  5. Skriv dit navn og tryk derefter på “Set custom URL”.

Det er alt, du behøver at gøre for at ændre din adresse på LinkedIn og nu skulle du gerne være meget lettere at finde for potentielle arbejdsgiver og det er jo det, det hele handler om.

Ingen kommentarer

Du kan skrive den første kommentar!

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Følg mig på Google+