Google+

Hvorfor skal du bruge LinkedIn?

Hvorfor skal du bruge LinkedIn?

I dag er der masser af forskellige sociale medier, som hver dag gør deres for at få dig til at bruge mest muligt af din tid på det pågældende site.

Hvis du er jobsøgende, hvis du ønsker at netværke, er karriereorienteret, eller blot ønsker at holde styr på dine professionelle kontakter, så kommer man ikke udenom LinkedIn.

LinkedIn har efterhånden en altdominerende position i markedet.

Med andre ord er LinkedIn ikke et medie, som du ønsker at undgå.

Ikke hvis du gerne vil have fokus på dine fremtidige karrieremuligheder.

Mange bruger det allerede

I dag er der rigtig mange, som bruger LinkedIn.

Og der kommer flere og flere til hver dag. Også på det danske jobmarked.

Det betyder ligeledes, at det er blevet et ekstremt attraktivt sted for

Bruge LinkedIn

Hvad skal du bruge LinkedIn til og hvilke fordele er der ved det?

rekrutteringsbureauer og headhuntere.

I dag er der adskillige rekrutteringsbureauer, som nærmest udelukkende foretager deres indledende research på LinkedIn.

Hvis du ikke benytter LinkedIn, eller hvis du ikke har en opdateret profil, så har du dermed allerede afskåret dig selv fra nogle gode muligheder for at blive kontaktet af rekrutteringsbureauer.

Ved at have en opdateret profil, hvor du hele tiden har dine seneste erfaringer beskrevet, sikrer du dig, at du dukker op i relevante søgninger, hvis et rekrutteringsbureau søger efter relevante kandidater med netop dine kompetencer.

Perfekt til at holde styr på kontakter

Hvis du har haft flere forskellige jobs gennem tiderne eller hvis du har været meget i kontakt med kunder, leverandører eller andre samarbejdspartnere, så kan det være ret uoverskueligt at holde styr på alle de professionelle kontakter, som du skaber i løbet af din karriere.

Her er LinkedIn en uvurderlig kilde til informationer om, hvad de personer laver nu, hvor de er ansat og hvilke ansvarsområder de har.

På den måde kan du hurtigt og effektivt danne dig et overblik over, hvem du eventuelt skal have fat på, hvis du skal have hjælp, vejledning eller gode råd til at komme videre i din jobsøgning.

Eller til at få kontakt ind i en bestemt virksomhed eller sektor.

Det samme kan andre gøre og dermed er det let for andre at holde styr på, hvad du beskæftiger dig med i dit nuværende job.

God platform til networking

Da du hurtigt og effektivt kan danne dig et overblik over dine kontakter og deres kontakter, så er det hurtigt og smertefrit at networke.

Har du brug for hjælp til at få løst en opgave, har du brug for informationer om en virksomhed, eller ønsker du at vide mere om et specifikt fagområde, så kan du sende beskeder via LinkedIn.

De fleste personer vil meget gerne fortælle mere om deres job, eller hjælpe dig godt på vej i din jobsøgning eller problemløsning og hvad er det værste der kan ske ved at spørge?

Du kan højst få et nej.

Med andre ord er LinkedIn et vigtigt redskab, når du ønsker at komme i kontakt med dit professionelle netværk.

Eller ønsker at komme i spil til muligheder, som du ikke selv havde set komme.

Så derfor er det vigtigt at have en opdateret LinkedIn profil, så alle kan følge med i, hvor du er i dit arbejdsliv og hvilke opgaver du har beskæftiget dig med.

Ingen kommentarer

Du kan skrive den første kommentar!

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Følg mig på Google+