Google+

LinkedIn bliver vigtigere

LinkedIn bliver vigtigere

Der er ingen tvivl, om at de sociale medier er kommet for at blive.

Der bliver flere og flere af dem og derfor gælder det efterhånden om at se sig for, for at finde de netværk, som har noget at byde på og som rent faktisk tilfører en værdi.

LinkedIn til faglige relationer

Et af de netværk, som har længst tid på bagen er LinkedIn.

I modsætning til Facebook, som hovedsageligt beskæftiger sig med de rent og skært sociale relationer, så fokuserer LinkedIn mest af alt på de fagligere relationer.

De vil sige, at du kan bruge det til at at holde styr på både de primære, sekundære og tertiære bekendtskaber og dermed connecte med eksempelvis samarbejdspartnere, som du har gjort forretninger med tidligere.

Men også eksempelvis rekrutteringsbureauer.

LinkedIn bliver vigtigere

LinkedIn bliver vigtigere og vigtigere – sørg for at opdatere din profil.

Flere og flere bruger LinkedIn

LinkedIn havde pr. marts 2011 120 millioner brugere og er i dag den 13. mest besøgte hjemmeside i verden, hvilket ikke siger så lidt endda.

Dermed er det også helt klart et socialt medie, som du bestemt ikke må undlade at lade dig registrere på, uanset om du er jobsøgende eller ej.

Det skader aldrig at være på forkant med tingene og jo mere attraktiv du formår at gøre dig for diverse virksomheder, jo større er sandsynligheden også for, at du på et tidspunkt bliver kontaktet med spændende muligheder, som man ikke selv umiddelbart havde set komme.

Se blandt andet her, hvordan man får et nyt job gennem LinkedIn

LinkedIn er helt klart det mest professionelle og det mest brugbare af de sociale medier, når det drejer som om professionelle netværk, hvor man kan connecte med de faglige relationer, som man har skabt gennem tiden på erhvervsmarkedet.

Samtidigt et det intuitivt og let at komme i gang med, så der er ingen undskyldning for at komme i gang, hvis du ikke allerede har en profil på LinkedIn.

Ingen kommentarer

Du kan skrive den første kommentar!

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Følg mig på Google+